mandag den 6. juni 2011

Fede Rejsemål

Nogen af de flotteste og mest speciale steder i verden går under min kategori; HAVE TO DO!
Der er fx
1. New Zealand - De flotteste naturscener, taget ud af de bedste film i århundredet. Mount Cook som spejler sig i søens rolige vand i de meget tidlige morgentimer. De mange glacierer som forsvinder hurtigere end nogensinde før. Deres gode lammekød som smager vidunderligt. Et sted i New Zealand man skal se er Milford Sound, en bugt man kun kan komme ud til hvis det er godt vejr da man skal flyve over alperne. Imellem bjerge og sæler sejler man op igennem bugten og nyder det spektakulære syn af sneklædte bjerge og vandfald og sæler.

2. Cook Islands; Hvide strande og et koralfarvet hav, og en masse fisk som er meget nysgerrige! Cookøernes vejr er det bedste, det er mellem 28-32 grader i dagtimerne og i aftentimerne regner det, og temperaturen dropper til omkring 18 grader. Cook øerne er et paradis for perledyrkning, fisk og turister!

3. Australien; Med alt klima; fra tempereret til subtropisk. Med deres fantastiske fortidshistorie, med the aboriginals og deres tragiske historie igennem tiden. Australien med dens guld, opal og sølv områder i midtaustralien, hvor man selv kan komme ud og grave efter opaler og sove på hoteller under jorden. Man skal i hvert fald tage ind og se Ayers Rock i midten af Australien når man er der, og kan være heldig at se en kænguru eller to. 

USA; I USA kan man opleve næsten alt, fra Titanic til National Parker. Fra Storbyer til prærie. Fra hav til hav, fra Atlanterhavet til Stillehavet. Fra New Yorks storby til Hawaii's sandstrande. Fra Grænse til Grænse, fra Mexico til Canada fra Canada til Alaska. Fra Europas indflydelse af østkysten til den uafhængige vestkyst af det solrige Californien.        

Ingen kommentarer:

Send en kommentar